A képzésünk egy 180 órás gyakorlatra épülő tanfolyam mellett egy tankönyvet is tartalmaz, amit maga a SminkAkadémia tulajdonos Prokop Kata írt.

A tananyag a következő területeket fedi le:
nappali smink, alkalmi smink, a nude smink, smoky eyes elkészítése, körsatír, satírozási technikák, férfi smink, csontosítás, arc árnyékolása (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése…), a highlighter technika, macskaszem, esküvői smink, műszempillák (soros, tincses), érett bőr sminkelése, korok sminkjei, etnikumok sminkjei (arab, gésa, indiai, Kleopátra smink…), fantázia sminkek.

A tanfolyam résztvevői, saját szervezésű sminkversenyemen indulnak. Lehetőséget adok nekik a fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, szépségkirálynő-választásokon való részvételre.

Az oklevél megszerzésének feltétele: a sikeres teszt megírása az írott tananyagból.

A tanfolyamot egy profi fotózással zárjuk, ahol az elkészült sminkről készült fotót értékelem. Az oklevélen a következő szerepel: „180 órás profi sminkes képzésen vett részt és sikeres vizsgát tett”. A részletekről érdeklődj vagy előre egyeztetett időpontban gyere el és nézd meg, hogy zajlik nálunk az oktatás! Iskolánk minden tanulójának egyéni órarendet biztosítunk, ami azt jelenti, hogy mindenki egyéni ütemben tud haladnia a feladatokban, vagyis nem kell csoporthoz alkalmazkodnod.
Az egyedi részletfizetési konstrukciókról érdeklődj a sminkoktatas@smink-oktatas.hu emailcímen vagy +36203791822-es telefonszámon !

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okleveles sminkes képzés” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

Okleveles sminkes képzés

489.000 Ft