A 30 órás tanfolyam alkalmával belekóstolhatsz milyen is a sminkes szakma vagy egyszerűen megtanulhatod, hogyan csináld meg a saját sminkedet tökéletesre akár egy profi.

Az elméleti oktatás után a tanulók gyakorlatban sajátítják el a profi sminkelés alapjait. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy sminkes szeretnél lenni a tanfolyam során kipróbálhatod magad. Ha saját magad sminkelését választod a sok gyakorlás során tökéletesre fejlesztheted tudásodat.

Igény szerint egyéni tanmenetet állítok össze Neked! Megtanulhatjuk a nude, a nappali, az alkalmi, füstös sminkeket. A highlighter technikával elmélyedünk az arc árnyékolásában. (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése, csontosítás). A részletekről érdeklődj vagy előre egyeztetett időpontban gyere el és nézd meg, hogy zajlik nálunk az oktatás! Iskolánk minden tanulójának egyéni órarendet biztosítunk, ami azt jelenti, hogy mindenki egyéni ütemben tud haladnia a feladatokban, vagyis nem kell csoporthoz alkalmazkodnod.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„15 alkalmas tanfolyam elméleti oktatással” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

15 alkalmas tanfolyam elméleti...

89.900 Ft