Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A SminkCentrum csomagjait Magyarországi címekre a Prokop Kata EV. vagy a Magyar Posta szállítja ki. A csomagokat a megrendelést követő öt-hét munkanapon belül adjuk fel, a kiszállítás pedig belföldön egy két munkanapot vesz igénybe.

Amennyiben kérdésed lenne a kiszállítás alatt lévő csomaggal kapcsolatban, a ‘Korábbi rendelések‘ menüpontban bejelentkezve tájékozódhatsz a csomag státuszáról vagy a Kapcsolat menüpontban látható elérhetőségeken veheted fel velünk a kapcsolatot.

Szállítási költség Magyarországon belül

SminkCentrum futár, 990 Ft

Utánvét extra költsége a szállítási díjon felül 490 Ft (a megrendelés összegétől függetlenül).

 

Fizetési információ

Megrendelésed kifizetésére négy fizetési módot biztosítunk, utánvétes fizetést, banki átutalást és bankkártyás fizetést, továbbá készpénzes fizetést.

Utánvétes fizetés

A megrendelés értékét a csomag átvételekor tudod kifizetni a kézbesítő futárnál. Fontos tudnod, hogy utánvétes fizetés esetén 490 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Banki átutalás

A megrendelés értékét közvetlenül a bankszámlánkra utalhatod át. A megrendelés leadását követően a megrendelés összegét a 10700567-17726304-51100005 számlaszámú, a CIB banknál vezettet számlára utald át. Kedvezményezettként Prokop Kata Ev-t add meg, a közlemény rovatban pedig tüntesd fel a rendelés sorszámát, melyet a megrendelést visszaigazoló email-ben találsz. A megrendelés kiszállítása banki átutalás esetén az összeg beérkezését követően történik meg.

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

Bankkártyával vagy hitelkártyával Barion Paymenten keresztül fizethetsz, a megrendelés elküldését követően automatikusan át fogunk irányítani a Barion oldalára. Amennyiben van Barion fiókod, úgy a bankkártya adatokat meg sem kell adnod, elég, ha egyszerűen bejelentkezel a Barion fiókodba. Amennyiben nincs Barion fiókod, csak add meg a bankkártyád adatait a gyors és egyszerű fizetéshez. Bővebb információt itt találsz róla.

Keresés