Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Biome-Calmine

A Dr. Kadir laboratórium által kifejlesztett Biome-Calmine széria termékei egészségesebbé teszik a bőrt, hatóanyagaiknál fogva gyógyhatásúak minden bőrállapot és bőrtípus kezelésben.
A bőr mikrobiomját vagy mikrofloráját a bőrön megtalálható mikroorganizmusok összessége alkotja: amelyek lehetnek baktériumok, gombák, vírusok és számos egyéb parányi organizmus.
Többnyire ezek a mikroorganizmusok ártalmatlanok, illetve akár jótékony hatásúak is lehetnek.
A legtöbb bőrön jelenlévő mikroorganizmus commensal (nem kórokozó). A legújabb kutatásokból kiderült, hogy a commensal baktérium közvetlenül védi meg az emberi szervezetet a patogének (betegséget okozó mikróbák) támadásától, és segít az immunrendszer hatékony védelmi szerepe és a károsító gyulladás közötti kényes egyensúly megteremtésében.
A probiotikumok „barátságos” mikroorganizmusok, hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez.
A prebiotikumok olyan emészthető élelmiszer összetevők, amelyek táplálják a jótékony mikroorganizmusokat, és elősegítik hatékonyságukat az ártalmas mikroorganizmusokkal szemben.
A Biome-Calmine széria az öregedést gátló probiotikumok és prebiotikumok, mint aktív összetevők, hatékony koncentrációját tartalmazza, kombinálva a ráncsimító hatású különleges vörös alga kivonattal.
Tudományos kutatások igazolják, hogy a probiotikumok aktivitása a bőrön, meghaladja életképességüket.
Nem szükséges, hogy a baktérium élő baktérium legyen ahhoz, hogy dolgozzon a bőrben.
Az inaktív baktériumok is képesek stimulálni a bőr természetes védekező mechanizmusá.

Rendezés:

Keresés