Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nurtikozmetikum széria

A Nutrikozmetikum szériánkkal kidolgoztunk egy speciális anti-aging hatású kiegészítő sorozatot, amely a bőröd, hajon & testen észrevehető bőröregedés jeleire belsőleg van hatással. A nutrikozmetikumaink belülről kifelé fejtik ki hatásukat jelentősen emelve ezzel a külsőleg alkalmazott kozmetikumok hatásfokát.

Alexandra Kopold-Schütz, gyógynövényszakértőnk a  táplálék kiegészítőkkel kapcsolatok 20 éves tapasztalatai alapján bátran mondhatja, hogy tudja mi számít a megalkotás során és tudja, hogy mi adja a különbséget a kívánt hatás elérésében. Emellett nagy hangsúlyt fektet az egyes összetevők első osztályú minőségére, illetve a hatóanyagok biológiailag magas fokú hasznosíthatóságára, hogy azokat a test tényleg hasznosítani tudja. Döntő fontosságú a termékek megalkotásában, a hatóanyag komplexek összeállítása és a célszerűség. 

Az Age Attraction az alapanyagok magas minőségének és koncentrációjának, valamint a legmodernebb High-Tech hatóanyagoknak köszönhetően kiváló eredményeket ért el az utóbbi 10 évben többek között a szépségápolásban. A magas minőségi követelmények, a hatékony formulák és az újszerű hozzávalók segítségével a nurtikozmetikum szériával a Te szervezeted is maximálisan támogatni tudjuk az egészségmegőrzés területén.

Rendezés:

Keresés